RÓLUNK


jaksa

JAKSA JÁNOS VEZÉRIGAZGATÓ

A MINERVA Tőkealap-kezelő Zrt. vezérigazgatója Jaksa János, aki húsz éves kereskedelmi banki vezetői tapasztalattal rendelkezik. Hat éven keresztül ügyvezető igazgatóként irányította a Raiffeisen Bank Zrt. Vállalati Üzletágát, valamint a Vállalati Értékesítési Divízióját. 1999 – 2015 között tagja a Bank Hitelcenzúra Bizottságának, valamint éveken át ügyvezető igazgatója a Raiffeisen Vagyonkezelő Kft-nek, továbbá Igazgatósági tagja a Raiffeisen Lízing Zrt-nek, és Felügyelő Bizottsági tagja a Raiffeisen Eszköz Lízing Zrt-nek.

Közgazdász, diplomáját a Miskolci Egyetemen, az MBA diplomáját Angliában, a Manchester University-n szerezte, ezen kívül vezetőképző programokon vett részt az Egyesült Államokban a Columbia University-n és a Harvard Business School-ban, továbbá Budapesten a CEU Business School-ban.


kardos

KARDOS IMRE VEZÉRIGAZGATÓ-HELYETTES, BEFEKTETÉSI IGAZGATÓ

Kardos Imre a MINERVA Tőkealap-kezelő Zrt. vezérigazgató-helyettese és befektetési igazgatója. Közgazdász, banki szakember tőkepiaci és informatikai tapasztalatokkal. 2005-től 2015-ig a Raiffeisen Bank Zrt. Treasury Főosztályának Devizakereskedési csoportvezetője, mely időszak alatt sikeresen vezetett be több, az ügyfélkiszolgálást támogató informatikai rendszert. Vezetése alatt a bank több alkalommal nyerte el a Budapesti Értéktőzsde díját a derivatív szekcióban. 2011-2014 között a Felügyelő Bizottság elnöke egy magyarországi takarékszövetkezetnél.
Kardos Imre az ACI (International Forex Market Association) tagja 2002-2015 között.


marlyin

MARLYIN TERÉZIA IRODAVEZETŐ

A MINERVA Tőkealap-kezelő Zrt. adminisztratív tevékenységét irányító vezetője, tíz éves banki területen szerzett tapasztalattal bír. A Raiffeisen Bank központi fiókjában nagyvállalati, majd bankfiókjában vállalati ügyfélkiszolgálással foglalkozott. Az elmúlt években takarékszövetkezeti kockázatelemzés területen dolgozott. Felsőfokú bankszakmai és kommunikáció szakos bölcsész végzettséggel rendelkezik.